Kom godt i gang med at løbe - og bliv klar til forårets løb f.eks. Landsbyløbet 1. juni eller Royal Run 10. Juni
Som ny løber skal du løbe uden om skader, manglende lyst og dårlige undskyldninger. Det hele handler om at komme godt i gang. Og det kommer du med vores nye løbehold, der giver dig opskriften på god løbetræning. Vi har fokus på at starte roligt op og komme ind i en god og motiverende træningsrytme. Vi har det sjovt med hinanden og får skabt en holdånd, hvor vi deler erfaringer og bakker hinanden op.
 
Det er sundt at få pulsen op. Når du først kommer ind i en god træningsrytme, finder du ud af, at den mentale effekt er lige så stor som den fysiske. Man bliver glad af at løbe, og den glæde vil du også møde hos vores trænere med stor løbeerfaring. De brænder for, at du også finder løbeglæden.
 
Vi træner lige uden for døren i Smørum, der er perfekt løbeterræn med varieret underlag og både fladt og kuperet landskab.
 
Vores trænere hjælper dig til en god start, som bliver tilpasset dine egne forudsætninger og mål. Vi lægger roligt ud og opbygger sammen en god grundform, som du kan bygge videre på eller vedligeholde, når holdet slutter. Du kan også bruge holdet til at komme i form til foråret løb som f.eks. Landsbyløbet, som løbes 1. juni 2019 eller Royal Run den 10.juni 2019.
 
Målgruppe
Holdet henvender sig til alle, der har lyst til komme i gang med at løbetræne regelmæssig. Er du usikker på, om løb er noget for dig, og er du i tvivl om, hvordan du skal gøre? Måske har du allerede forsøgt at komme i gang, men har mistet pusten eller gejsten. Måske har du savnet en løbemakker eller oplevet knæproblemer. Så er dette holdet for dig!
 
Udstyr
Du skal bruge et par gode løbesko. Selv som ny løber er det vigtigt, at du løber i sko, der passer til dig og din løbestil - ellers risikerer du skader. Du bør købe dem i en butik, der kan give dig god rådgivning. Resten af tøjet er mindre vigtigt. Et par shorts, en t-shirt og en tynd trøje eller løbejakke er fint for de fleste.

Hvor og hvornår?
Mødested: Parkeringspladsen ved kulturhuset
Hvornår: Onsdage 18.30-20.30/21.00 og Søndage 10.30-11-30/12.00
Periode: 3. april til 26. juni 2019
LSI Gymnastik | 2765 Smørum | lsigymnastik@gmail.com